SALARISVERWERKING

De salarisverwerking is vandaag de dag een allesbehalve eenvoudige activiteit. HOLLANDSWERK is graag behulpzaam bij de uitvoering of neemt deze specialistische activiteit graag in zijn geheel van u over.
Zo hoeft u er geen tijd aan te besteden de ontwikkelingen in het salarisvakgebied bij te houden.
U houdt op deze manier tijd over voor uw kernactiviteiten.
Daarnaast misschien nog wel belangrijker: Door uitbesteding van uw salarisadministratie bent u altijd verzekerd van continuïteit en kwaliteit.

 

'T WERKT ON-LINE

HOLLANDSWERK werkt volledig digitaal. Hiervoor maken we gebruik van het programma 
'T WERKT ON-LINE (powered by loket.nl). Dit softwareprogramma is uiterst innovatief en gebruikersvriendelijk.

 

De voordelen voor u op een rijtje:

Up-to-date stuurinformatie.

U, als werkgever, kan steeds beschikken over up-to-date stuurinformatie zoals salarisontwikkeling, leeftijdsopbouw werknemers, kosten werknemer per dienstverband en in totaal, ziektehistorie
(per werknemer, afdeling en totaal), verlof- en opleidingenadministratie.

Overal en altijd toegankelijk.

Met 'T WERKT ON-LINE heeft de werkgever 7 dagen per week, 24 uur per dag toegang tot haar arbeidsvoorwaarden en salaris- en personeelsadministratie. Vanaf elke computer met een internetaansluiting kan de werkgever loket.nl gebruiken. Of dit nu vanaf kantoor is, vanaf de thuiswerkplek, vanaf het vakantieadres; overal waar de werkgever toegang heeft tot internet kan gebruik worden gemaakt van de programmatuur.

Geen investering in hardware en software.

Voor het gebruik van deze programmatuur hoeft de werkgever geen snellere server of PC aan te schaffen of speciale software. Een toegang tot internet is voldoende. Ook hoeft de werkgever niet te betalen voor noodzakelijke updates en onduidelijke uitbreidingen van het aantal licenties.

On-line digitaal dossier.

De werkgever heeft met 'T WERKT ON-LINE de beschikking over een on-line digitaal dossier en archief. Informatie raakt niet zoek: documenten zijn met één druk op de knop terug te halen.
Dit bespaart kosten.

Inzicht in de kosten.

De werkgever betaalt geen aanschafkosten maar een tarief voor het gebruik. Door de modulaire opbouw betaalt de werkgever ook alleen maar voor die onderdelen waar gebruik van wordt gemaakt.
Vooraf ontvangt de werkgever een kostenopgave waarbij afhankelijk van de afgenomen module een tarief per werknemer per jaar of per loonstrook wordt afgesproken.

Moderne werkgever.

De gegevens rondom het in dienst hebben en houden van personeel zijn voor de werkgever onder handbereik met ons systeem. Zo kan hij zich profileren als een moderne werkgever.

Centraal beheer en onderhoud.

Door het centrale beheer van vele organisaties, profiteert u van schaalvoordelen. U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar een systeembeheerder en zorg te dragen voor back-up van de applicatie.
Updates worden centraal geïnstalleerd waarna ze voor iedereen beschikbaar zijn. Doordat updates centraal worden beheerd, kunnen per jaar op eenvoudige wijze meerdere updates worden uitgevoerd.

Meerdere gebruikers per administratie.

Binnen 'T WERKT ON-LINE kunnen per administratie meerdere gebruikers met verschillende rollen worden gedefinieerd. Zo kunnen verschillende gebruikers toegang worden gegeven tot bepaalde onderdelen van het systeem. De salarisadministrateur beheert de salarisadministratie, maar personeelszaken beheert bijvoorbeeld de ziekteverzuimadministratie en bevestigt de meldingen aan de arbodienst zoals deze door het systeem worden gegenereerd.

Speciaal ontwikkeld voor internet.

'T WERKT ON-LINE is een echte web-based applicatie en is dus speciaal ontwikkeld voor het internet en toegankelijk via een internet-browser. Het is geen web-enabled applicatie waarbij een bestaande applicatie via internet toegankelijk is gemaakt. Er hoeft dus geen gebruik gemaakt te worden van
terminal- of emulatiesoftware.

 

VARIANTEN IN DIENSTVERLENING

De salarisverwerking met 'T WERKT ON-LINE bieden wij aan in diverse vormen.
We onderscheiden hier de onderstaande varianten:

'T WERKT ON-LINE S

Met deze variant verzorgen wij voor u de salarisadministratie. U levert op een afgesproken datum uw mutaties bij ons in. Een salarisspecialist van HollandsWerk zorgt er voor dat al uw wijzigingen in uw administratie worden verwerkt. Na het verwerken van de salarismutaties zijn de resultaten )loonstroken, betaaloverzichten, journaalposten etc.) direct, vai een beveiligd account, on-line beschikbaar.

'T WERKT ON-LINE M

Met deze optie kunt u altijd en overal uw personeelsgegevens raadplegen. U kijkt als het ware over onze schouder met ons mee. Onze werkwijze is overigens gelijk aan de module S. Zodra wij uw mutaties hebben verwerkt kunt u on-line over de resultaten beschikken.

'T WERKT ON-LINE L

Met deze mogelijkheid verzorgen wij de salarisadministratie voor u maar u krijgt tevens de beschikking over de uitgebreide HRM-module. U kunt uw personeelsgegevens digitaal vastleggen.
Verstrekkingen zoals een auto of een telefoon kunt u snel en gemakkelijk registreren.
Rapportages zijn altijd en overal direct beschikbaar. De salarisspecialisten van HOLLANDSWERK verzorgen voor u uw salarisadministratie. Uw personeels- en salarisadministratie worden hiermee volledig in één systeem geïntegreerd.

'T WERKT ON-LINE XL

De meest uitgebreide variant met 'T WERKT ON-LINE XL heeft u volledige toegang tot uw personeels- en salarisadministratie. U registreert zelf alle personeelsgegevens, ook met betrekking tot de salarisadministratie. Een salarisspecialist van HOLLANDSWERK controleert uw mutaties en zorgt met zijn/haar salarisexpertise voor een correcte salarisproductie. Na verwerking heeft u on-line toegang tot alle resultaten van uw salarisproductie.

WERKZAAMHEDEN   S M L XL
Invoeren periodieke variabele mutaties   HW HW HW K
Invoeren vaste mutaties   HW HW HW K
Invoeren nieuwe medewerkers   HW HW HW K
Invoeren complexe salarismutaties   HW HW HW K
Invoeren HRM-mutaties   nvt nvt K K
Verwerken ingevoerde mutaties   HW HW HW K
Controleren van salarisstroken   HW HW HW K
Aanmaken en verzenden loonaangifte   HW HW HW K
Mutaties aanleveren bij pensioenfonds   HW HW HW K
Periodieke loonopgave/ -aangifte pensioenfonds   HW HW HW K
Aanmaken nieuwe looncomponenten   HW HW HW HW
Onderhouden CAO en brancheregelingen   HW HW HW HW
Onderhouden belastingregelingen   HW HW HW HW
Onderhouden premiepercentages   HW HW HW HW
Telefonische helpdesk   nvt nvt HW HW
           
VARIANTEN 'T WERKT ON-LINE   S M L XL
Salarisverwerking  
Digitale output via portal  
ClieOp03 bestand  
Digitale koppeling met Twinfield en Reeleeze  
Inlezen journaalpost in diverse boekhoudpaketten  
Inlezen journaalposten  
Verzorgen loon-/ pensioenaangifte / PLO  
Uitgebreide rapportagemogelijkheden   nvt
Toegang tot salaris- en personeelsgegevens   nvt
Toegang tot HRM-module   nvt nvt
Beschikking over HRM-module   nvt nvt
Beschikking over salaris-module   nvt nvt nvt
           
ONDERDELEN HRM-MODULE 'T WERKT ON-LINE        
Ziekteadministratie          
Verlofadministratie          
Opleidingenadministratie          
Registratie van verstrekkingen          
Vastleggen van beoordelingen          
Eigen coderingen, signaleringen en notities