HET BEDRIJF

HOLLANDSWERK is al jarenlang een allround leverancier van diensten op het gebied van salarisverwerking en human resource management.

Met de salarisberekeningen van uw medewerkers mag uiteraard niets misgaan. Uw medewerkers verwachten dat zij iedere maand op tijd het correcte salaris ontvangen.

Personeel  werven, ontslagprocedures en opleidingsvraagstukken kunnen veel van uw tijd vragen. HOLLANDSWERK biedt u hulp en antwoorden op al deze terreinen.

Daarnaast biedt HOLLANDSWERK diverse opleidingen en trainingen aan. Deze zij er op gericht persoonlijke vaardigheden te verwerven of te verbeteren.

 

de mensen

HOLLANDSWERK wordt gedragen door het managementteam bestaande uit de twee directeuren
Jan van Es en Ronald Steunenberg.

Door hun jarenlange ervaringen in de accountancy, ICT, het onderwijs en de WSW bedrijven zijn zij in staat de problemen van de ondernemer te onderkennen en op te lossen en zelf bij te dragen tot een vermindering van de werkdruk.

HOLLANDSWERK streeft ernaar een toonaangevende personele dienstverlener te worden. Dat willen wij graag doen met mensen:

die elkaar versterken

die geloven in onze producten

die het beste uit zichzelf willen halen

 

werken bij HOLLANDSWERK

Op dit moment zijn er binnen onze organisatie geen openstaande vacatures.

Maar bent u, net als wij, gepokt en gemazeld in het vak en in het bezit van de juiste opleidingen binnen ons vakgebied (VPS en/of CBC), schroom niet om uw CV aan ons te sturen.

Wellicht zijn er mogelijkheden voor u binnen ons netwerk of in de toekomst bij ons bedrijf.